We bieden je een persoonlijk ontwikkel-programma om tevoorschijn te komen! Vanaf september 2018 organiseren we inspirerende bijeenkomsten.

Derde Dinsdagen van 20:00 uur tot 22:00 uur*

*of anders zoals is aangegeven hieronder

Vanaf 19:30 uur inloop met koffie en thee.

Tijdens de programma-avonden vanaf november heb je mogelijkheden om vooraf, tijdens de pauze en tot 22:30 uur te snuffelen bij kraampjes.

Bijeenkomsten 2018-2019

 

 

16 oktober 2018 Ontmoetingsavond 

KiK brengt met jaargang 2018/2019 een ontwikkelprogramma om tevoorschijn te komen naar #078. Voel je ergens wel dat dit iets is? Aarzel je enigszins of dit iets voor je is? Kom dan naar de ontmoetingsavonden van 18 september en 16 oktober 2018 om te ontdekken of jij dit jaar tevoorschijn wilt komen: zo niet voor de wereld, dan toch voor jezelf.

Samen

Samen met Anna & Anine kun je op deze avonden de waarde en het nut van tevoorschijn komen doorvoelen, zodat jij met hart en ziel kunt beslissen of jij deze jaargang wilt doorlopen en op deze manier ruimte maakt voor jezelf en investeert in jezelf. Je bent welkom met al je nieuwsgierigheid, je vragen en uiteraard ook je stiltes.

Kom dan naar de ontmoetingsavonden! We organiseren er twee, op dinsdag 18 september en op dinsdag 16 oktober. Meld je voor 16 oktober aan via deze link.

 

Programma avond 20 november 2018  Moeten. Ont-moeten.

Elke avond werken we met een ‘infographic’ waarop een tegenstelling centraal staat. Op de eerste avond staan we stil bij ‘moeten’ en ‘ont-moeten’. We ontmoeten je graag!

Via reflectie-oefeningen krijgen we de gelegenheid om naar binnen te keren. Wat raakt en resoneert? Wat maakt nieuwsgierig? We spelen met naar binnen en naar buiten keren,  waarbij je jouw ervaringen mag toetsen aan die van de anderen. Niks ‘moet’ 🙂

De bijeenkomsten van KiK staan in het teken van spelen, verkennen en onderzoeken, in alle vrijheid. Investeer in jezelf met een toegangsticket!

 

11 december 2018 Er vandaan – ernaar toe: Wat drijft je?

informatie volg

 

15 januari 2019 Wat is waar het over gaat?

 

19 februari 2019 Wat zijn je obstakels?

 

19 maart 2019 Hoe ga jij met obstakels om? En wat staat je te doen in deze?

 

16 april 2019 Licht aan – Licht uit: Inspiratie

 

21 mei 2019 Gedoe. Gedaan.

Elke avond werken we met een ‘infographic’ waarop een tegenstelling centraal staat. Tijdens deze avond staan we stil bij ‘gedoe’ en ‘gedaan’.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren