Het Oktober Project ‘Ik zeg Ja’

We zijn, met steeds meer, op zoek naar onszelf. Naar rust, verdieping, ons eigen waarnemen. Om zelfverwezenlijking, rust en volledige vrede te creëren, is het vinden van ons eigen evenwicht immens belangrijk.

Dit kun jij ook. Wanneer je bereid bent alle ervaringen te accepteren, te omarmen, in liefde, zonder oordeel of wegvluchtmechanismes. Evenwicht in jezelf vinden, betekent werkelijk jouw yin-yang accepteren. Jouw man-vrouw-zijn in evenwicht te brengen. Jouw licht-donker uit te balanceren. Jouw aardse en kosmische energie te balanceren.

Spannend en eenzaam

Om deze ervaringen aan te durven gaan, werkelijk te zien en echt serieus te nemen, heb je grond in jezelf nodig. Grond om te kunnen blijven. Want naast de liefde in jou, kom jij juist nu je donkere kanten, je schaamte, je ingesleten patronen en… jouw eenzaamheid tegen.

Gezamenlijkheid

Meer dan ooit bevindt zich een enorme kracht in het collectieve bewustzijn. De gemeenschappelijke familie van de mensheid is zich nu meer dan ooit bewust van haarzelf, van haar kracht, van de onderlinge verbondenheid en van haar plaats in het Universum. Dat maakt ons tot krachtige scheppers. Waren gedachten sowieso krachtig: nu zijn ze exponentieel.

Wij van KiK onderzoeken graag in gezamenlijkheid naar verbinding, inspiratie en ontmoetingen in onszelf en met anderen. Daarom organiseren we lezingen, inspiratieavonden en andere ontmoetingen. In oktober verzorgen we online het project ‘Ik zeg Ja’.

Je zegt ‘ja’ tegen jezelf in gezamenlijkheid

Het jaar 2018 is een zogenaamd “11-jaar’ een jaar vol Meesterschap. Een pittig jaar. Met nog drie maanden ‘te gaan’ nodigen wij jou uit: ‘Zullen we dit samen aangaan?’

Over het project

In de maand oktober delen we elke dag een vraag, tekst, filmpje of quote waarmee wij jou willen inspireren om bij jezelf te blijven, ook als je uiteen geslingerd wordt te midden van alle energie, vragen, werkvragen, gezinsuitdagingen, drukte, stilte en eenzaamheid.

Dichtbij jezelf blijven, temidden van elkaar.

We delen via onze sociale mediakanalen met de hashtag #ikzegja. Je vindt ons op Twitter, Facebook en Instagram @ditiskik. Doe je mee?

#ikzegja

PS

Mocht je meelezen of meedoen, voel je je geraakt of geïnspireerd… laat vooral van je horen,  met een reply, like of berichtje.

Wil je op de hoogte blijven van onze projecten en activiteiten, schrijf je dan in voor onze online brieven, klik daarvoor hier.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren